Indretningen af boligen kan til tide være en uoverskuelig ting. Skal du skabe hyggelige og nostalgiske rammer? Eller skal du gå efter et moderne, minimalistisk og skandinavisk design? Dine valg vil også komme til at påvirke måden hvorpå du belyser hjemmet, og her er der måske flere ting at overveje end du tror.

Hvordan skal belysningen spille?

Lyset spiller en stor rolle for stemningen i rummet, og det er derfor værd at overveje, hvilken aktivitet der skal finde sted i det pågældende rum. Ved du f.eks. at du kommer til at sidde meget og læse i hjørnet, vil det måske være en god ide at afdæmpe lyset i rummet med LED Spot, imens en flot læselampe belyser dit læsehjørne. Har du svært ved at stå op om morgenen? Så vil et klart og lyst badeværelse måske fungere som en hjælpende hånd.

Belysningen påvirker rummets størrelse

Det kan måske virke forvirrende at sige at lyset påvirker rummets størrelse. Men lyset påvirker rent faktisk hvor stort vi opfatter rummet. Vælger du en lavt hængende lampe, vil lyset blive kastet i et mindre område, som vil danne skygger og få rummet til at virke mindre. Indbygger du derimod LED Spot, vil lyset ramme bredt i rummet og få det til at virke større. Indbygningsspot med LED lys kan pynte i fx køkken. I køkkenet vil du formentligt skulle lave en del mad, og derfor vil et LED Spot give dig den rette mængde af koncentreret og skarpt lys, så du kan lave den optimale aftensmad!

Ret opmærksomheden mod dine favoritgenstande

Vi har alle de ting stående, som vi gerne vil have folk lægger ekstra meget mærke til. Dette kan du heldigvis selv have indflydelse over. Vend diskret lyset imod de vægge eller hylder, hvor du har dine bedste kunstbilleder eller vaser placeret. Så er du sikker på de får den opmærksom de fortjener.