Måske har børnene i lang tid plaget om en trampolin i haven. Måske drømmer du om at få et stort farverigt blomsterbed med mange dejlige dufte. Eller måske har du i lang tid godt kunne tænke dig at kunne gå ud i din egen have en sommeraften og tage et dejlig bad i en skøn udendørsbruser? Det er fedt at have et udendørsareal, som hele familien kan få glæde og gavn af den.

Et hjørne i haven til selvforkælelse

Det kræver koordinering og planlægning at få haven til at gå op i en højere enhed. Derfor kan det være smart at inddele haven i mindre rum. Det gøres ved enten at lave små vægge af naturmaterialer eller hæk, som indrammer dele af haven efter behov. Det ville også være en oplagt mulighed at lave lidt afskærmning på den måde, hvis man ønsker at lave plads til en udendørs bruser. Den vil helt sikkert været et hit på en varm sommerdag. Det er nemlig ren afslapning og meget beroligende at kunne blive kølet ned under en udendørsbruser. Sådan en bruser kan indrettes på mange forskellige måder og kan fås med koldt- og varmt vand. En udendørsbruser er populær blandt både børn og voksne. Derfor er det en genial ting at få placeret i et hjørne af haven.

Blomsterflor, legeplads og grøntsager af egen avl

Hvis I indretter haven ordentligt og tilpasser den til jeres families behov, vil I hurtigt se at hele familien finder haven attraktiv. Det kan være I laver små bede og områder med mange forskellige blomster, som blomstrer året rundt. Måske har I lyst til at have et drivhus, hvor I har plads til jeres egne tomater og agurker. Børnene vil elske hvis de både kan være med til at hente hjemmedyrkede agurker, og ikke mindst lege rundt hele sommeren ude i haven.