Er du så heldig at have en terrasse i forlængelse af din bolig, men får du den ikke brugt, som du egentlig gerne ville? Måske ved du ikke, hvordan du kan få udnyttet terrassens fulde potentiale og skabt en hygsom oase? Hvis det er tilfældet, så er denne guide lige noget for dig. I det følgende får du nemlig en række gode råd til, hvordan du skaber en hyggelig stemning på din terrasse.

Få den helt rette overdækning til terrassen

Lige så hyggeligt som det kan være at sidde på terrassen en varm sommerdag, lige så ulideligt kan det også være, hvis solen står meget skarpt. Heldigvis kan denne problematik let løses med en skræddersyet markise service. En markise giver dig mulighed for at nyde terrassen når som helst, hvad end det er varmt eller køligt, og terrassen bliver derfor meget mere brugbar.

Har du nogle særlige ønsker til markisens farve og stil, så bliver der naturligvis også taget højde for dette, når du vælger en skræddersyet løsning.

Gør brug af masser af hyggelig belysning

Belysning er stemningsskabende, og ved at vælge den helt rette belysning til din terrasse, så kan du på ganske kort tid gøre den meget mere hyggelig. Der findes et stort sortiment af udendørs belysning, som du kan vælge imellem. For eksempel kan du overveje at pryde terrassen med lanterner, lyskæder eller fakler.

Skab en rød tråd mellem indretningen inde og ude

Når du indretter din terrasse, bør terrassens indretning afspejle indretningen indenfor i boligen. Det skaber rigtig god sammenhæng, hvis der er en rød tråd mellem boligen og terrassen eller uderummet – især når terrassen er i forlængelse af boligen. For at skabe en råd tråd mellem indretningen inde og ude, kan du eksempelvis gøre brug af de samme materialer, farver eller stil.