Vi har alle sammen brug for at passe godt på vores hjem og vores ting. Derfor har du også brug for moderne, stærke låse til at hjælpe dig med den opgave. Uanset om du har brug for den traditionel lås og nøgle, eller de mere moderne el-låse, kan du nemt og billigt finde den løsning, der passer bedst til dig. På den måde passer du bedst på dine ting.

Er det på tide at skifte låsekasse?

En lås holder ikke evigt. Derfor er det en god ide at få skiftet lås en gang omkring hver tiende år. Dette er både fordi Låsekasser kan opleve over tid. Derudover er låse stadig i udvikling og bliver mere og mere avancerede. Jo nyere låsen er, jo flere moderne funktioner har den. En Låsesmed kan nemt hjælpe dig med den opgave, så du er sikker op, at låsekassen fungerer som den skal.

Løsninger tilrettelagt dine behov

Du kan få tilpasset din sikkerhedsløsning til dine behov, så du ikke betaler for mere end du har brug for. Du kan derfor få låseservice til både yder- og inderdøre, samt låse i et væld af varianter. Dine sikkerhedsbehov kan være unikke – det skal din sikkerhedsløsning også være. Tag derfor en snak med din låsesmed, som med sin lange erfaring kan give dig den bedste løsning baseret på dine behov. Det kan spare dig mange penge.

El-låse

Et af de smarte løsninger, som har vundet indpas i de seneste år, er el-låsen, som erstatter dine nøgle med en plastic-chip, som du bipper dig ind og ud af din bygning med. På den måde skal du ikke længere bøvle med et tungt nøglebundt, som rasler og klirrer. En enkelt chip kan erstatte flere nøgler på samme tid, da chippen kan sættes til at åbne op for både yderdør, kælderindgang, opbevaringsrum og så videre.