En god fødselsdag består af mange ting. Gaver, kage, sang og ikke mindst pynt. Det sidste kan dog være svært overskue i en travl hverdag. Du kender måske, at man i sidste øjeblik får hevet et par flag op af kælderen, men egentligt gerne ville have gjort mere.

Simpelt er godt

Fødselsdagspynt behøves ikke være det store. Med få simple ting kan du let få dit hjem til at se festligt ud. Du kan f.eks. købe nogle balloner og pynte op med dem. Balloner er rigtigt gode, fordi de ikke kræver så meget arbejde, men fylder meget og ser flotte ud. Prikken over i’et kan være, hvis du køber servietter i samme farve som ballonerne. Det ser tjekket ud, og du kan meget let få det til at se ud, som om du har brugt lang tid på oppyntningen. En anden simpel ting er lys. Lys er rigtigt hyggelige, og skaber en meget festlig stemning. Man kan f.eks. sætte lys i de traditionelle fødselsdagsboller eller købe nogle hyggelige fyrfadslys til bordet. Hvis du vil gøre fødselsdagen ekstra speciel, kan du købe lys med duft, som skaber en meget hyggelig stemning.

Tilpas pynten til fødselaren

Der er rig mulighed for at gøre dit hjem personligt til fødselaren. Du kan f.eks. købe pynt i en bestemt farve eller mønster. Hvis det er et barn der har fødselsdag, kan du også pynte op efter barnets interesser og lave en temafødselsdag. Du kan f.eks. købe balloner med Gurli Gris eller servietter med dinosaurer. Du kan gøre temaet endnu mere gennemført ved at pynte kagen med et billede af Gurli Gris eller sætte flag med dinosaurer i dine fødselsdagsboller. Fødselsdagen kan også gøres personlig ved at hænge ting op på væggene. Det kan skabe stemning og gøre dit tema tydeligt. Du kunne f.eks. hænge et billede af Gurli Gris op.