Møbler kan have mange forskellige formål. For eksempel kan campingbordet benyttes til en række forskellige ting. Her får du nogle gode eksempler på, hvordan du kan bruge campingbordet i din fritid.

Til campingturen

Det er nok meget oplagt, at dit campingbord kan bruges, når du skal på campingtur. Det gør nemlig campingturen meget mere praktisk.

Som et spisebord

Du behøver ikke kun bruge campingbordet som spisebord på din campingtur. Du kan også købe et flot campingbord, som kan stå i din bolig. Her kan du sidde, når du skal spise aftensmad, og det er her, du kan sidde og drikke din kaffe om morgenen.

Det er meget oplagt at købe et mindre campingbord, hvis du har en lille bolig. Dermed får du et flot møbel, som ikke tager alt for meget plads.

Til frokost med vennerne

Du kan også bruge campingbordet til, når du skal invitere vennerne over til frokost. Hertil kan campingbordet stå inde i boligen, eller når vejret er godt, kan du rykke campingbordet udenfor. Det er nemlig et utroligt praktisk bord, som er nemt at opbevare og rykke rundt på.

Til havefesten

Campingbordet er også meget oplagt at bruge til havefesten. Det kan nemlig være meget upraktisk at tage spisebordet ud i haven, så det kan benyttes af gæsterne. Så vil det være meget mere fordelagtigt at benytte et meget mere portabelt campingbord ude i haven.

Det er også meget godt, hvis du mangler ekstra plads til gæsterne. Desuden kan det bruges som et buffetbord.

Til spilaften med familien

Campingbordet kan også være dét, som hele familien sidder rundt omkring, når der skal afholdes spilaften. Så kan alle de sjove brætspil tages frem på bordet, hvorefter familiehyggen kan igangsættes. Det gælder bare om at købe bordet i den rette størrelse, så der er plads til hele familien og de store brætspil, der spilles på.