Ligegyldigt hvilket rum du indretter, handler det altid om at finde den perfekte balance mellem komfort og stil. Du vil gerne have et hjem, der ser indbydende og stilfuldt ud, men det skal samtidig være komfortabelt, så du kan trække dig tilbage og lade op.

Når du skal indrette din stue, kan du her få tips til, hvordan du netop finder den rette balance.

Find den perfekte sofa

I din stue er din sofa et meget vigtigt element. Det er nemlig der, du skal kunne sætte dig hen efter en lang dag og slappe af. Det er der, du kan sidde og se en film, læse en bog el.lign. Men hvad er den perfekte sofa?

Du skal finde en sofa, der passer ind i din boligstil, men som samtidig er behagelig at sidde i. Hvis du kan finde en kombination af de to ting, er det helt ideelt. Hvis det dog ikke er helt muligt, er det altid bedre at gå på kompromis med design fremfor komfort. I sidste ende bliver du gladere for en sofa, der er rar at sidde i, fremfor en der ser flot ud.

Du kan med fordel gå efter en sofa med chaiselong, da det er en type sofa med både høj komfort og et flot design. Den pynter ind i de fleste slags stuer. Hvis ikke du har plads til en sofa med chaiselong, kan du i stedet vælge en almindelig 2- eller 3-personers sofa og dertil vælge en puf, så du stadig får den ekstra komfort.

Hvis du gerne vil have en stol i din stue, hvor du virkelig har mulighed for at slappe af, kan du finde en god lænestol. Hvis du har brug for ekstra høj komfort, kan du vælge en seniorstol.

Vælg nogle klassiske spisebordsstole

Når det gælder spisebordsstole, kan du finde så mange, der ikke er rare at sidde på. Derfor skal du gå efter en klassisk spisebordsstol. Der findes nogle klassiske spisebordsstole, der går igen mange steder.

Der er en grund til, at nogle stole bliver set som klassikere, for det er dem, der fungerer for de fleste. En helt klassisk skalstol er f.eks. rigtig populær blandt mange, fordi den har et helt enkelt design, men samtidig er behagelig at sidde på. Det er den slags stole, du skal gå efter, hvis du vil vælge noget, du ikke bliver hurtigt træt af.

Led efter den rette belysning

Belysning har rigtig meget at skulle have sagt, når det gælder indretningen af et rum. Du kan finde rigtig mange flotte og stilfulde lamper, der til gengæld giver et træls lys. Samtidig kan du også finde mange lamper, der giver et behageligt lys, men som til gengæld intet giver til din boligstil.

Når du skal finde lamper til din stue, skal du finde nogle, der pynter og ser flotte ud, men som samtidig giver et lys, der er behageligt. Det vil sige et hverken for skarpt eller for svagt lys.