Din boligindretning kan hurtigt gå hen og blive kedelig. Mange indretter deres hus udelukkende med sort og hvid, som kan fremstå en smule ensformigt. Noget man kan gøre for at gøre sin boligindretning mere spændende er, at tilføje noget personlighed og farve. Dette kan du gøre på mange forskellige måder, afhængig af, hvad du vil ændre. Du kan eventuelt hænge en masse farverige plakater op i køkkenet og stuen, for at bryde den ellers minimalistiske fremtoning? På den måde virker din indretning pludselig meget mere livlig og personlig.

Stue og køkken

Stue og køkken er de steder i huset, hvor de fleste af dine gæster vil opholde sig. Det er altså her, du virkelig kan imponere venner og familie med din indretning. Problemet med din indretning, hvis den er meget minimalistisk og sort hvid er, at det hurtigt kan komme til at se rodet ud, hvis der bare er den mindste smule uorden. Hvis du har børn, sker dette nok tit. Det kan være en byrde hele tiden at skulle have det hele til at fremstå helt perfekt. Men med en livlig og spændende indretning vil det blive nemmere – på den måde ser det nemlig ikke ligeså rodet ud, hvis der ligger et stykke legetøj på gulvet, idet der allerede er en masse farver og lignende ting.

Vægdekorationer

En hvid væg kan hurtigt blive kedelig at se på. Derfor kan det være en god ide at dekorere dine hvide vægge med nogle spændende ting. det kunne for eksempel være nogle farverige plakater eller flotte malerier. På den måde ser væggene ikke længere så tomme ud, og folk der besøger dig, har noget spændende at kigge på. Du kan jo vælge præcis de ting, du kan lide, så du også bliver glad, når du ser op på dine ny dekorerede vægge hver dag.