At gøre haven mere interessant er ikke lige nemt for os alle. Det kan nemlig hurtigt virke som lidt af en jungle når du går online og prøver at finde råd til hvordan du pifter din have op. Dog er det langtfra svært, og det eneste det kræver er nogle gange simple tiltag.

Plant smukke blomster i alle regnbuens farver

Intet er mere afslappende end at gå en lang tur om sommeren og nyde din have. Især ikke når der overalt du ser er blomster i alle regnbuernes farver, derfor er dette også en rigtig god måde at gøre din kedelige have mere interessant på. Synes du dog det er lidt uoverskueligt at plante en masser blomster, alle mulige steder, kan du overveje om plantekasser kunne være en løsning for dig. De bidrager nemlig til en form for struktur og giver dig et klar overblik over hvor du har placeret dine blomster. En anden fordel er også at de giver noget højde, til en have som ellers hurtigt kan blive lidt flad.

Lav små hyggelige stier

En anden måde at gøre din have mere interessant på, er ved at opdele den i mindre ”rum”, som alle kan byde på forskellige overraskelser. Dette gør det til en decideret oplevelse for fremmede at befinde sig i din have, og det er derfor en sikker måde at gøre din have mere interessant på. Dog skal du være opmærksom på at dette også er en lidt dyre løsning, idet det typisk kræver du investere i en del buske, som skal hjælpe med at dele haven op. Herudover kræver det også en del vedligehold, og det er altså ikke en så nem løsning som fx plantekasserne, men holder du af at være ude og få jord under neglede, kan du have meget glæde af dette, idet det lader dig udforske din kreative side.