Du kender garanteret det med, at der er forskellige løse ender i din bolig, som irriterer dig ofte, fordi du jævnligt støder på dem. Det er de færreste, der nogensinde får en følelse af, at de er fuldstændig i mål med deres bolig, men du kan sagtens komme tæt på. Det kræver bare, at du finder motivationen til at komme i gang med alle de løse ender.

Udover motivation kræver det også, at du har det rigtige værktøj og udstyr, for det gør det hele meget lettere. Se mere her hos rustfribolte.dk.

Lav en liste over alle de løse ender

Hvis ikke du har et overblik over alle de ufærdige projekter, som du gerne vil i gang med, bliver det kun endnu mere uoverskueligt. Hvis du i stedet laver en liste over alle tingene, kan du pludselig få et overblik over, hvad det faktisk drejer sig om. Når du har det stående på en liste, bliver det allerede der mere motiverende at komme i gang.

Helt konkret kan du tage en runde rundt i din bolig og skrive ned, hver gang du ser noget, som du gerne vil have fikset.

Start fra en ende af

Det begynder først at blive uoverskueligt, når du føler, at du skal i gang med alting på én gang. Når der er flere løse ender, bliver du nødt til at indfinde dig med, at det tager tid, og at du kun kan lave én ting ad gangen. Når du har lavet en liste, kan du begynde at prioritere i den, så du vurderer, hvad du vil begynde på først. Hvis ikke du føler, at du kan prioritere i de forskellige projekter, er det bare at starte fra en ende af i den rækkefølge, som du har skrevet listen.