Har du nogensinde overvejet at flytte til Aalborg eller går du allerede og leder efter drømmeboligen i det nordjyske? Det er der i hvert fald også god grund til. Aalborg er en fed by i udvikling. Faktisk har den overhalet Odense og er gået hen og blevet Danmarks tredjestørste by. Dette skyldes, at byen tilbyder flere og flere attraktive studier, så de studerende strømmer til byen. Aalborg er blevet en stor studieby, så dette er også medvirkende til, at der konstant sker noget i byen.

Lad ikke boligjagten skræmme dig

Fordi, der er så mange, der strømmer til byen, så bliver det helt klart også at se på boligerne i byen. De bliver svære at finde, og dem der så er, de koster kassen. Så det kan være svært lige at overskue, hvordan man lige finder det rette sted for én i byen Men går du alligevel og tænker, at Aalborg vil være den helt rette for dig, hvad enten du er studerende, eller bare er helt vild med den nordjyske hovedstad, så er det faktisk muligt nu. Din drømmebolig i din drømmeby behøver ikke at være længere væk.

Luksus til få penge

østre havnepark ved Østre Havn i Aalborg skal der opbygges et anderledes bymiljø med grønne arealer lige uden for døren. Og som bonus, ligger det kun ca. 2 km fra centrum. What is not to like? Du kommer til at bo tæt på havnebassinet, som også er samlingspunktet for området. Her vil du opleve liv, leg samt lange sommeraftener med vennerne, og snart vil du kunne sidde på en af de hyggelige cafeer og nyde udsigten over vandet. Det er et skønt område. Du vil altså her kunne få en helt ny lejlighed, bo tæt på byen, få gode sociale muligheder samt grønne områder, og alt dette kan du faktisk få til ganske få penge om måneden.