At blive gift er for mange starten på et nyt spændende kapitel i deres liv. Starten her er at en af parterne i forholdet har modet til at fri til den anden person. At lave det perfekte frieri kræver typisk en del planlægning, idet du skal finde den rigtige lokation, og vigtigst af alt de helt rigtige ringe.

Er du i tvivl om hvordan du finder den rigtige vielsesring til din mand eller kone, kan du læse med her, hvor du kan læse om nogle af de overvejelser du bør lave dig inden du køber ringen for at den bliver helt perfekt.

Tænk over hvilken størrelse du skal købe

En overvejelse du uanset hvad er nødt til at lave dig, når du har fundet den helt rigtige ring, er hvor stor en størrelse du skal købe vielsesringen i. Dette er ikke altid en nem opgave idet du ikke bare kan spørge din partner, idet det vil vække mistanke hos personen.

I stedet kan du med fordel finde en anden ring din partner tit bruger. Du kan bruge denne til at måle omkredsen, på indersiden af ringen, og på den måde kan du finde ud af hvilken størrelse du skal købe ringen i. Dog skal du lige holde øje med hvilken finger hun/han normalt bruger ringen på, idet ikke alle fingre er lige store.

Overvej hvor meget du har råd til at bruge

Inden du overhovedet er nået til at tænke over ringstørrelse osv, bør du gøre dig nogle overvejelser om hvad du er villig til at betale for en vielsesring. Her kan du typisk skrive dig bag øret at sølv er et okay billigt materiale at købe en ring i, mens hvidguld eller guld er den del dyrere. Skal der diamanter på stiger prisen selvfølgelig også en del.