Når du skal pifte din indretning op (ude eller inde) kan du starte med nogle småting. Et nyt sofabord eller tæppe, nye puder eller en ny lampe. Balancen mellem din ønskede nye stil og din nuværende stil kan dog godt give lidt udfordringer.

Hvis du køber noget, der kan bruges mange forskellige steder, er der gode odds for, at du finder et godt sted til din nye investering (i stedet for at lægge det i kælderen, indtil I en dag går i gang med den helt store renovering.

Bring lyset ind – eller ud

Flere lamper! Man kan (næsten) aldrig få for mange lamper i sit hjem. Sørg for at få lys ud i hjørner og kroge – så ser rummet større ud.

Fermob Balad er en multifunktionel lampe, der kan tages med rundt i hele huset – og haven. De findes i mange forskellige størrelser og farver, og du kan tilkøbe en fod, så du kan bruge den som standerlampe, eller et spyd, så den kan hænge i haven.

Robuste havemøbler

Når du nu kan tage lyset med ud i haven, skal du selvfølgelig også have nogle gode havemøbler. Skagerak havemøbler kan holde en menneskealder, så, selvom det kan virke som en stor udgift her og nu, kan det godt svare sig, at købe en ordentlig kvalitet.

Du kan finde både klassiske designs og innovative møbler, alle meget solide og smukke – og næsten vedligeholdelsesfri, takket være det smukke teaktræ.

Enkelt og elegant

Er du mere til rene linjer og enkelt nordisk design, kan du kigge på Muuto, der laver lækre møbler, lamper og indretningsartikler, som med garanti vil passe ind i de fleste danske hjem. De har et stilrent look, men uden at blive for koldt, kedeligt og klinisk. Der er fine detaljer og diskrete farver, der med lethed kan sniges ind i indretningen.