Når du skal indrette dit hjem, kan det være en udfordring at skabe balance og harmoni. Nipsting kan dog gøre en kæmpe forskel i indretningen. Det kan nemlig være det, der binder det hele sammen i sidste ende.

Vi giver dig her gode råd til, hvad du skal tænke over, når du skal indrette hjemmet med nipsting. Vi kommer ind på:

  • Personlige nipsting
  • Harmoni mellem nips og stil
  • Mindre nogle gange kan gøre tricket.

Tænk personligt, når du skal vælge nipsting

Når du skal indrette dit hjem, kan det være en god idé at overveje at inddrage noget personligt. Personlige nipsting har typisk en dybere mening. Det kan være med til at give noget sofistikeret til indretningen. Med personlige nipsting får du din helt unikke indretning, der ikke er taget lige ud af at boligblad.

Personlige nipsting kan være alverdens ting. Det kan være billeder af familie og venner. Det kan også være ting, du har arvet, som har en stor betydning for dig. Det kan også være ting, du selv har lavet.

Skab harmoni imellem nips og indretningsstil

Når du skal indrette hjemmet med nipsting, skal du have et pejlemærke at gå efter. Du får ikke meget ud af det, hvis du famler i blinde. Dit pejlemærke kan være en bestemt indretningsstil, som du fokuserer på i indretningen.

Ved at tage udgangspunkt i din indretningsstil kan du bedre skabe en harmonisk indretning. Med en harmonisk indretning er der sammenhæng mellem din overordnede stil i hjemmet og dine fine nipsting. Find inspiration til indretningsstilarter her.

Less is more – nogle gange

Når du skal pryde din indretning med fine nipsting, kan det kræve, at du holder tungen lige i munden. Du kan nemlig ikke bare putte så mange nipsting som muligt ind i indretningen. Det kan virke for overvældende. Har du overflod af nipsting, dræber du den resterende del af din indretning.

Det kan derfor nogle gange være en fordel at begrænse det en smule. På den måde giver du nemlig alle dine fine møbler og nipsting den opmærksomhed, de fortjener.

Kunsten er at finde en balance, hvor du får nok nipsting, uden det bliver for meget. Det kan være svært. Det handler dog om at tage et skridt tilbage en gang imellem. Ved at se din indretning fra flere vinkler vil du hurtigt kunne se, om der er for mange nipsting. Eller for få nipsting for den sags skyld.