Julen er en hyggelig tid for mange mennesker. Men for allergikere er det ikke altid sjovt, når der bliver pyntet op til jul. Har du selv allergi, eller har en, som du holder af allergi? Så pynt op til jul på en allergivenlig måde således, at alle kan nyde julen på bedste vis.

Vælg mellem masser af skøn og allergivenlig julepynt

Det er slet ikke så svært at pynte op med allergivenlig julepynt i dit hjem. Du kan eksempelvis hænge kravlenisser, julestrømper og meget mere op på dine vægge uden, at det vil genere en allergiker. 

Du kan ligeledes stille en masse nisser, julemænd, julekoner, julelanterner og lignende forskellige steder. Denne type julepynt vil heller ikke påvirke en allergiker. Du kan altså uden problemer gøre brug af denne form for julepynt, hvis du ønsker at skabe en hyggelig julestemning. 

Du behøver ikke at passe på med gran

En allergiker vil uden tvivl takke dig, hvis du ikke pynter op med gran. En juledekoration, granranker og et rigtigt juletræ er ikke det bedste valg, når du skal pynte op til en allergivenlig jul. 

Men det betyder ikke, at du behøver at undgå gran fuldstændigt. Du kan nemlig komme udenom det ved at bruge kunstige granranker, et kunstigt juletræ samt kunstigt gran til juledekorationen. 

Du får godt nok ikke duften af gran, men det kan stadigvæk være yderst flot og hyggeligt. Desuden ser meget kunstigt gran i dag utroligt naturtro ud, så du nærmest helt glemmer, at det ikke er ægte gran.