Vi ønsker alle en have, der afspejler vores værdier, men der kan tit være langt fra vores egen baghave til de smukke og nyklippede designer haver, man ser i haveprogrammerne. Det betyder dog ikke, vi skal afstå, i stedet kan vi opfriske vores have med forskellige metoder.

Design drømmehaven

Få hjælp til design af jeres have ved at få privat design rådgivning. Dette er for jer, der ønsker drømmehaven, men ikke har overskud eller måske overblikket til udførelsen. Er det pænest med cirkel bede? Passer farveskalaen sammen? Hvordan skal fliserne ligges? Med et design team kan i få svar på det og meget mere. Ved dette projekt sætter kun fantasien grænser, her kan i samarbejde med et professionelt team, der hjælper med alt, i har brug for. Dette inkluderer selve visualiseringen, en tegning over hvad og hvor meget haven skal indeholde samt evt. inddeling af den.

DIY projekter

Er i mere til gør det selv, kan i altid tilføje detaljer til haven med et par projekter. Dette kan også være et fællesprojekt for husstanden, og kan bringe nogle gode oplevelser. Her handler det meget om kreativitet, det er mere ansvar til jer selv, men til gengæld får man noget unikt, der også sparer pengepungen. Her kan man bruge gamle møbler, der ikke passer til resten af møblementet. En gammel kommode kan blive til en mini urtehave, da skufferne skaber en distance fra selve jorden, og minimerer skadedyrs besøgene. Gamle rør kan blive skåret over og hængt op med metaltråde til potteplanter. Dette kræver ikke mere end en boremaskine og nogle gamle rør og fylder ikke meget, hvis du vælger et bredt sortiment af planter. Ønsker man et unikt bed, kan man fx benytte en gammel træstub fra et nedskåret træ. Ideer som disse og mange flere til personliggørelse af din have, findes overalt på internettet med tydelige instrukser og billeder.