Hvis du for eksempel har en webshop med vandpibe salg, kan det være en fordel at bruge et lagerhotel. På denne måde får du overblikket og effektiviteten med ét. Vi giver her et par grunde til, hvorfor det kan være en fordel at benytte sig af et webshop lagerhotel til sit lager, samt hvad du får for pengene med lagerhotel priser.

Overblik over dit webshop lager

I et lagerhotel har du adgang til en webbaseret lagerstyringssoftware, der giver dig detaljeret information om varerne på dit webshoplager. Du vil have mulighed for at se varebeholdningen og få besked, når varen er udsolgt. Derudover vil du kunne se, hvor varen befinder sig lige nu – på lageret eller i forsendelse til en kunde. Dette giver dig overblikket og effektiviteten, der er så vigtig for webshop lagerstyring.

Fri for selv at skulle finde og pakke kundernes ordrer

Når varerne befinder sig på et lagerhotel, vil du kunne få dem sendt direkte fra lageret til din kunde. Det betyder, at du ikke selv skal finde varen og pakke ordren – dette tager pakkehotellet sig af. Du vil blot modtage en ordrebekræftelse, når varen er afsendt fra lagerhotellet.

Dette giver dig den frihed, der er så vigtig for webshop ejere. Du kan nu bruge din tid på andre opgaver i virksomheden samtidig med, at varerne bliver leveret til kunderne – til tiden.

Højere sikkerhed og bedre lagerflow

Men hvad får du så for dine penge, når du betaler et pakkehotel for at tage sig af dit lager? Du får blandt andet en videoovervåget lagerbygning, hvor du er forsikret mod for eksempel tyveri og vandskader. Der er også effektiv håndtering af både vareindlevering, lagerstyring og afsendelse af kundernes ordrer, så du kan læne dig tilbage – næsten da.

Det er ikke alle lagerhoteller, der har de samme priser. Derfor er det vigtigt, at du finder et hotel, der passer til din virksomhed og dine behov.

Vi håber, at disse grunde har givet dig overblikket over mulighederne ved et lagerhotel og hvorfor du skal overveje at bruge et lagerhotel, når du driver en webshop.