En bolig forbindes oftest som et sted fyldt med en masse personlige værker, puder, service osv. En bolig er generelt et meget personligt sted, da det er et sted, hvor man burde kunne være sig selv. Hvis man har haft en hård dag i skole eller på arbejde, så er det fantastisk at komme hjem til de vante rammer. En bolig burde være et sted, hvor man ikke behøver at være klædt pænt på hele tiden. Et sted hvor man ikke har behovet for at istandsætte sit hår og makeup. Der er mange måder at indrette sin bolig på også, og det er det, der gør det ekstra interessant og spændende. En bolig kan sige meget om hvordan man er som person. Dog kan økonomiske problemer og andre faktorer bidrage til, at du ikke har den bolig, som du ønsker.

Find noget anderledes

Du behøver ikke altid at tage det, som alle andre har. Vær kreativ og prøv noget nyt. Et forslag til dette kan eksempelvis være mundblæste vinglas. Du kan enten selv vælge at lave dem eller købe dem. Fordelen ved sådanne vinglas er, at de er personlige og du kan finde noget for enhver smag. Glas er et elegant værk, da vi egentlig bruger det, mere end vi lige tænker. Derfor er det også noget man lægger mærke til, da det er en stor del af eksempelvis en flot borddækning derhjemme, eller bare når man er ude på restaurant.

Fås i mange farver

I stedet for at finde nogle basale glas, så kan du være kreativ med farvevalget. Lige så vel at man bemærker, når mennesker har farve på tøjet, så vil farverige glas også vække opsigt. Det er prikken over i’et hvis vinglasset har et blåt eller grønt præg. Det er netop dét, der gør dem kreative, og skille sig ud fra et almindelig glas.