Når man skal til at indrette sit første rigtige hjem, så kan det godt være lidt svært lige at vide, hvilken stil man egentlig går efter. Man har selvfølgelig lidt en ide om, hvad man godt kan lide, og hvad man synes er pænt, men hvis man indtil videre kun har prøvet at have et enkeltværelse at indrette, kan det måske virke lidt uoverskueligt.

Så er det heldigt, at du herunder kan få lidt inspiration til, hvilken retning du gerne vil føre din indretning i. Skal det være helt klassisk og simpelt uden for meget gang i den, eller må det gerne være lidt mere friskt og vovet? Det er nogle af de ting, du kan tage stilling til.

Det klassiske, simple og smarte

Hvis man godt kan lide at være omringet af ro og ensartethed, så vil man nok også føle sig rigtig fint tilpas i en mere klassisk og simpel stil, hvor man har få men gode ting. Her vil man ofte holde sig i de grå, sorte og hvide farver – eller i hvert fald mere nedtonede farver – fordi de netop ikke larmer så meget, men derimod giver mere ro i indretningen.

Dem, som vælger den type stil, vil typisk også være dem, som godt kan lide at indrette med mærkevarer i boligen, fordi man netop kan købe et par enkelte ting, som så er i den dyre ende og i rigtig god kvalitet. Det kunne eksempelvis være Børge Mogensen møbler, som netop er rigtig smarte og simple, og derfor vil passe godt til dig, der foretrækker det.

Det unikke og kreative

Det kan også være, at du har det helt modsat, og at du faktisk hurtigt synes, at det kan føles meget tomt, hvis der ikke er så mange farver og ting i indretningen – så er det selvfølgelig bare en helt anden form for indretning, du går efter.

Det kan være en mere unik og kreativ måde at indrette sig på, hvor du eksempelvis finder mange af dine ting i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder. Det er faktisk også blevet meget moderne at indrette sig på denne mere tilfældige måde, fordi det nemlig også er ret bæredygtigt. Så med denne løsning får du altså mange ting på en gang: det er bæredygtigt, det er unikt, og så er det faktisk også ret billigt. Således skulle der altså gerne være lidt at vælge imellem, uanset hvordan du kan lide at indrette dig.