Mange vil gerne at ens bolig repræsenterer den, som man er. Og for mange kommer det også nemt og naturligt, fordi det typisk indebærer at inkludere dele af ens hobbyer, hvilket bringer glæde i ens liv.

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du skal inkludere dine hobbyer i din indretning, så får du nogle tips og tricks til at gøre det netop her.

Gør din bolig til et sted, hvor du kan udøve din hobby

Den nemmeste og mest oplagte måde at få din bolig til at repræsentere dig og dine hobbyer, er ved at gøre den til et sted, hvor du kan udøver din hobby. Hvis du spiller musik, så køb musikinstrumenter, hvis du maler, så sæt et staffeli op, hvis du spiller computerspil, så invester i et gaming set up. Ikke nok med at du skaber et sted, hvor du kan øve dig og blive bedre, så vil du også vise dine gæster, hvem du er, og hvad du går op i.

Pynt dine vægge

En af de ting, der gør boligen svær at leve i, er rod. Derfor bør du undgå at fylde din lejlighed for meget med nipsting – også selvom de repræsenterer dig. På den måde gør du det også nemmere at gøre rent, hvilket altid er en fordel.

I stedet kan du med fordel pynte dine vægge. Der er rig mulighed for at finde flotte plakater, malerier og andet, der kan repræsentere din hobby i boligindretningen, og som har plads på væggene. Det vil desuden gøre boligen mere hjemlig og overordnet set have en god effekt på indretningen.

Praktiske dekorationselementer

Et sidste element, som du med fordel kan benytte dig af, hvis gerne vil inkludere din hobby i boligindretningen, er praktiske dekorationselementer. Her er bøger et godt eksempel, da du kan finde bøger, der omhandler enhver hobby – og så kan du endda lære fra dem.

Hvis din hobby er musik, så kan det også inkludere en pladespiller, plader, cd’er og så videre, mens det for en maler kan inkluderes ved at lade dine pensler og maling stå fremme.