Hvis du står overfor en renovering af dit badeværelse eller køkken, så er der uden tvivl en masse store beslutninger, som skal tages. Fælles for de to rum er, at begge rum er relative budgettunge, når et hus skal renoveres. Du kan selvfølgelig købe køkkener og badeværelsemøbler i mange forskellige prisklasser, men selvom du køber det i IKEA, fliserne i Jem & Fix og toilet i Bauhaus, ja så vil der ofte være en relativ stor omkostning allokeret til håndværkerne, som skal istandsætte rummene. Igen er både badeværelset og køkkenet nogle svære rum at lave selv, da der er en masse tekniske processer, som for mange kræver hjælp af professionelle.

Spar andre steder end på en fugemand

De fleste som kaster sig ud i en renovering, har også lagt et byggebudget for at kunne holde et overblik over, hvor mange penge der er allokeret til hver del. De fleste ved nok også, at sådan et byggeprojekt nemt kan gå over budget, da der ofte kan komme nogle kedelige overraskelser i løbet af projektet. Her kan det være fristende at spare på de mindre vigtige poster. En fugemand kan virke som et godt sted at spare, for hvor svært kan det være at sætte en fuge op?

Andet end bare en fuge

En fuges vigtigste opgave er at holde tæt. Dette er især vigtigt på badeværelset og ved køkkenvasken, hvor der tit arbejdes med vand. Er fugen ikke lagt tæt nok, vil der med tiden trække vand ned i bordpladen, som får træet til at rådne. Derudover skal en fuge stå skarpt, da fugen er selve afslutningen mellem bordplade og væg. En fugemand er specialist i dette, og derudover ved han også lige præcis, hvilken slags fuge der skal bruges de forskellige steder. En Fugemand er derfor en rigtig god investering i jeres byggeprojekt.