Er du i tvivl, om en byggesagkyndig er det rette for dig, for jer og ikke mindst for jeres byggeprojekt, så læs her og bliv meget klogere.

En byggesagkyndig er, fejlagtigt, noget som rigtig mange mennesker tror kun hører byggebranchen til. Folk tror, at man skal være en stor virksomhed, der skal have udført et stort stykke arbejde, for at man kan få brug for en byggesagkyndig. Men sådan er det slet ikke. Det er nemlig langt fra sådan, at virkeligheden forholder sig. Mange holder sig tilbage i søgningen efter hjælp, når det kommer til deres private projekter grundet denne fejlagtige antagelse af, hvornår man kan få hjælp og hvornår man ikke kan.

For lige nu er det netop dig, der bliver hentydet til! Det er dig, som denne Guide rækker ud til, fordi du netop nu har gang i et projekt. Et projekt der omhandler jeres bolig.

Derfor skal du netop nu høre efter, da det helt store spørgsmål bliver stillet:

Hvad kan en byggesagkyndig gøre for dig som privatperson?

Vejledning er nøglen, når du har et projekt. Denne vejledning er ikke vejledning af enhver slags. Den skal selvfølgelig være med en baggrund og et fundament bygget på ekspertise. Det er her, at man står af, da de simpelthen ingen håndværksmæssig viden har. Og det er her, hvor man skal komme hinanden til gode og fylde ind der, hvor man kan hjælpe hinanden.

Udførslen kommer nemlig til at foregå præcis efter dit hoved. Du er sikret, at du har sidste både først og sidste ord at skulle have sagt, fordi du bliver givet intet mindre end tre tilbud! Tre mulige bud på vejledning til udførsler af den opgave, som du nu engang har at beskæftige dig med. Én ting er sikkert: Du skal aldrig mere lede længe efter en løsning!