Dette indhold er sponsoreret

Det at skulle indrette sin bolig er en sjov oplevelse. Uanset om det er første gang eller tiende gang, er der et element af overraskelse og spænding. Hele oplevelsen af at skulle bearbejde ens sanseindtryk fra mange år tilbage og samle det i en potpourri af kreativitet, som altid munder ud i at ens hjem bliver lige som man vil have det. Når man skal indrette sit hjem er noget af det vigtigste at man gør det personligt. 

Alle har prøvet at gå ind i et hjem, som ligner noget fra et boligmagasin, hvor der ingen personlighed er i det. Et minimalistisk hjem, som er pænt, men uden charme. For at undgå dette, kan man i denne artikel få tre gode råd til at gøre hjemmet mere personligt. 

Billeder, billeder, billeder 

Et billede siger mere end tusind ord, og på trods af at det er en kliche – så er det i dette tilfælde sandt. Et billede siger meget mere end en designerlampe fra et alt for dyrt mærke. Det er vigtigt at få hængt personlige billeder op af familie eller venner, og give det lidt kontrast til alverdens – pæne og fine – firmagaver fra Y-design, som på trods af deres funktionalitet og gode kvalitet ikke gør hjemmet specielt personligt. 

Når man hænger billeder op eller har dem stående omkring i hjemmet føles hjemmet mere som ens eget, og man har en fornemmelse af at hjemmet er unikt – fordi det er det. De billeder kan ikke fås andre steder. 

Plakater kan gøre en stor forskel 

En anden ting som ofte kan gøre en stor forskel, når det kommer til at gøre hjemmet mere personligt er plakater. Og her er der ikke tale om almindelig minimalistiske plakater, som er pæne, men ikke har andet formål end at fylde en plads på væggen. Men der er tale om plakater, som siger noget om personen, der bor der. Det kan være et citat fra en yndlingsfilm eller en kunstner man godt kan lide – det kan være alt lige fra Katy Perry til Kanye West. 

Det er de små ting, som gør forskellen

Nips-tingene er med til at få det hele til at flyde over i personlighed. De ting som man tager hjem fra en ferie, som bringer minder, når man kigger på dem – det er dem, der gør hjemmet personligt. Minder er det man som menneske skal samle mest på, og husk at billeder og nips-ting er gode minder.