Hvorfor skal man bruge en overdækning til sin pool – og hvilken type er bedst?

At have en pool er ekstremt lækkert, men det kræver også en del både arbejde og ressourcer at holde den ren, varm og pæn. Derfor er der mange, der vælger at anskaffe sig en pool overdækning. Men hvad er det helt præcist, at en pool overdækning kan hjælpe med?

Tre fordele ved en overdækning til din pool

  1. Først og fremmest forhindrer en overdækning skidt og snavs som nedfaldsblade, kviste, sten, insekter og regnvand i at komme ned i poolen. Det betyder, at poolen skal gøres rent med større mellemrum.
  2. Afhængigt af hvilken type overdækning du vælger, kan den også have en opvarmende og varmeopretholdende effekt. Derfor kan overdækningen altså være med til at gøre din pool anvendelig en markant større del af året.
  3. Det giver øget sikkerhed, hvis du fx har kæledyr eller små børn.

Når det kommer til pool overdækning er der to forskellige slags at vælge mellem; lamelcover og glasoverdækning. Hvilken type du skal vælge, afhænger af den effekt, du gerne vil opnå med din overdækning.

Hvad kan et lamelcover?

Et lamelcover er en simpel og diskret pool overdækning, hvis elegante design er den helt klare fordel. Til gengæld egner et lamelcover sig bedst til indendørspools, eller til en pool, der står skærmet fra vind, da coverets elektriske motor er sårbar overfor nedfaldsblade. Derudover tåler et lamelcover heller ikke frost.

Hvad kan en glasoverdækning?

En glasoverdækning er en mere hårdfør type overdækning, som i den grad kan holde til udendørsbrug. Fordi overdækningen er lavet af glas, skaber det en drivhuseffekt, der hjælper med at opvarme vandet. Det betyder, at poolvandet kan opnå en temperatur på 32 grader fra april til og med oktober.

Køb din pool overdækning hos Din Pool Partner

Hos Din Pool Partner forhandler de begge typer af pool overdækning. Uanset hvad dine behov er, kan de hjælpe dig med at finde den helt rigtige overdækning og efterfølgende også installere og montere den, så den både virker og indgår som en smuk del af din pool.