Spisestuen er en af de mest undervurderede rum i et hjem. En spisestue er ikke nær så vigtig som en stue eller et soveværelse. Og så er der også mange hjem, der slet ikke er forsynet med en spisestue. 

Men hvis du er så heldig, at der er en spisestue i din bolig, kan du lige så godt sørge for, at du har indrettet den med alle de mest nødvendige ting. Rent faktisk behøver du ikke særlig meget i din spisestue. Her får du et overblik over de ting, du har brug for.

Det bør du købe til din spisestue

  • Spisebord – Skal du indrette en spisestue fra bunden, skal du selvfølgelig starte med et spisebord. Din spisestue er trods alt lavet til spisning, så du skal have et flot bord, som du nyder at sidde ved.
  • Stole – Du vil højst sandsynligt gerne sidde ned, når du spiser. Derfor er det et must, at du ligeledes anskaffer spisebordsstole. Du kan eksempelvis tage et nærmere kig på en Y-stol
  • Opbevaringsmøbel – Uanset om du vil opbevare dit fine porcelæn eller andet service i spisestuen, er det en fordel med et opbevaringsmøbel. Det bør være et opbevaringsmøbel, der passer til resten af møblerne i rummet.
  • Tæppe – Et tæppe virker måske ikke oplagt at have i en spisestue. Men det kan se rigtig fint ud med et tæppe under bordet. Har du for eksempel et trægulv og et spisebord i træ, kan det være en god idé med en vis adskillelse mellem de to træoverflader for at skabe en balance. Det kan du blandt andet gøre med hjælp fra et tæppe.