Hvis du bruger meget af din tid i haven, og samtidig nyder at lave nye projekter, kunne en køkkenhave være lige noget, du skulle i gang med. dette er nemlig et rimeligt stort projekt, som kan give dig lidt udfordring, og som du helt sikkert vil kunne gøre brug af.

Find ud af, hvad du skal bruge for at komme i gang

For at du kan lave denne køkkenhave, har du brug for en del forskellige ting. det er derfor vigtigt, at du først og fremmest finder ud af, hvad du faktisk skal have fat i, før du kan komme i gang. Det er også en god ide at finde ud af, hvor i haven denne køkkenhave faktisk skal laves. Undersøg hvilket udstyr du har brug for, for at køkkenhaven kan blive lavet.

Når du først hat styr på udstyret, kan du gå videre derfra. Det er smart også at undersøge, om du skal bruge noget gødning. Det kan nemlig hjælpe køkkenhaven med at gro, så de ender ud med en masse grøntsager og lignende, som i kan spise derhjemme. Måske du generelt mangler naturgødning til haven? Så kan du finde flydende gødning til græsplænen her.

Husk at køkkenhaven skal passes

Når du har fået fat i alle de nødvendige ting til din køkkenhave, og har fået plantet alle de grøntsager og lignende, som du gerne vil, er du faktisk ikke helt færdig endnu. Det er nemlig vigtigt, at du fortsætter med at passe godt på køkkenhaven, så alle de forskellige ting kan gro.

Om sommeren bliver det ofte rigtigt tørt udenfor, og der kan gå lang tid mellem regnbygerne – det er derfor vigtigt, at du husker at vande din køkkenhave. Det kan du gøre med en vandslange. På den måde laver ud altså din helt egen køkkenhave.