Har du en skøn have, som både du og resten af familien nyder at være i, når vejret er godt? En have er for mange et frirum, uanset om den er stor eller lille. Hvis man bare har fået den lavet, så der er plads til, man kan lave de ting, man godt kan lide, så er haven fuldstændig uundværlig i de lune sommermåneder. Det gælder, uanset om du helst vil bruge den til køkkenhave, eller om der er børn, der har brug for et sted at lege.

Hvis du har en terrasse, er det med at få den gjort til et sted, hvor man elsker at være, og hvor man gerne vil samles. Det kan et godt havebord med tilhørende stole være med til at sørge for. Det er altid rart at have et sted, hvor man kan sidde og nyde grillmaden eller spille et brætspil med familien eller vennerne.

Hvilket bord skal det være?

Haveborde er et bredt begreb, og der findes nærmest lige så mange, som der findes haver. Derfor kan det for dig godt betale sig at tænke lidt over, hvad du egentlig har lyst til at få fat i. Først og fremmest kan du med fordel overveje, hvilken størrelse det skal have. Skal der være plads til fire eller seks, eller er familien så stor, at det skal være endnu større?

Materialet er også en ting, man skal tage højde for. Nogle foretrækker et bord i træ, som er helt klassisk og som bare skal have en omgang olie en gang om året. Andre vil hellere have noget, der er fuldstændig vedligeholdelsesfrit og som kan holde til at stå ude i alle former for vind og vejr. Det kunne for eksempel være med granitbordplade eller stålben, der stort set lever deres eget liv på din terrasse.