Dette indhold er sponsoreret 

Den skandinaviske minimalistiske stil har generelt vundet indpas i mange boliger, og selvom den minimalistiske stil har sine fordele, og kan være med til at give et mindre rodet look, kan der hurtigt mangle personlighed og hygge i hjemmet. Hvis du synes du mangler nogle idéer til, hvordan du kan gøre dit hjem mere personligt, så læs videre her, og få nogle gode tips til netop dette. 

Find unikke møbler 

Selvom IKEA har mange gode sager og rigtig fine møbler til billige penge, kan det hurtigt blive meget upersonligt, da mange ender med at have de samme møbler. Tag på tur til diverse genbrugsbutikker og se om du kan finde nogle fine møbler, som måske er gode som de er, eller som du kan gøre endnu mere personlige med en klat maling i din yndlingsfarve. Du kan også gå på jagt på nettet, og finde specielle hjemmelavede møbler, som eksempelvis dette sofabord i genbrugstræ, som stensikkert vil kunne gøre sig godt i dit hjem. Arvestykker kan også være super skønne, og både bringe minder og personlighed ind i dit hjem. 

Plakater 

En nem måde at tilføje lidt personlighed i dit hjem, er ved at finde nogle fede plakater som du synes godt om. Måske har du en særlig interesse, eller et yndlings TV-show eller en yndlingsfilm, som du kan finde nogle plakater af, og hænge op i de rum i hjemmet du synes de passer til. Der findes mange skønne plakater, og du kan også få speciallavet nogle, med eksempelvis dit stjernetegn på, eller med dato og koordinat på det tidspunkt og sted du mødte din partner. Det er bare med at gå amok og forsøge at hænge noget op, som du synes er fedt. Du kan jo altid skifte plakaterne ud igen, hvis dine interesser ændrer sig, eller du pludselig skifter stil. 

Tilføj farver 

En hurtig måde at give et rum personlighed og gøre det mere hyggeligt på, er ved at tilføre en masse farve til rummet. Det kan være alt fra farvede vægge, til puder og tæpper, eller møbler i alverdens farver. Du kan eksempelvis starte ud med at male en enkelt væg i rummet, så det ikke bliver for meget på en gang. Puder, tæpper og andre fine nipsgenstande kan også være med til at tilføre noget personlighed til dit hjem. Find nogle flotte puder i dine yndlingsfarver og smid i sofaen, med et dejligt vamset tæppe foran. Så har du hurtigt skabt hygge og personlighed i dit hjem.