Mangler din bolig sjæl og personlighed? Så er du ikke den eneste. Her giver vi dig fem lette måder på hvordan du let og ikke mindst billigt kan give dit hjem en makeover.
Det behøver nemlig ikke koste en bondegård at give din bolig et personligt pust og liv.
Held og lykke med arbejdet.

Fyld huset op med grønne planter og farverige blomster

Bring naturen med ind i dit hjem, ved at fylde alle rum med grønne planter eller afskårne blomster. Ikke nok med at de skønne planter er smukke for øjet, så bidrager andelen af planter også til et bedre indemiljø. Hvis du ligesom mange andre har svært ved at holde dine planter i live findes der et stort marked for naturtro plastik alternativer, som vil pynte dit hjem mindst lige så fint. 

Design din egen personlige billedvæg 

Et indretningskoncept der for tiden er særligt populært er en billedvæg. Ved at sammensætte dine egne udvalgte plakater, malerier eller fotos, indramme dem samt hænge dem asymmetrisk op samlet på en væg, skaber du et samlet kunstværk. Sæt dit eget personlige præg, ved at vælge rammer i forskellige farver eller materiale for et ekstra fedt udtryk.

Dekorer væggene med wallstickers 

En anden oplagt måde at dekorere dine vægge på er ved at sætte wallstickers. Dette er en oplagt måde at pynte et rum op uden det det behøver at være permanent. Når du ønsker at fornye din vægdekoration kan klistermærkerne blot trækkes af og nye sættes på. Besøg https://smartstickers.dk/ og se det store udvalg af wallstickers der kan passe ind i ethvert rum i dit hjem. Husk at wallstickers også kan bruge til at løse mere praktiske opgaver i dit hjem, som fx en kalender og meget mere.  

Mal en væg – eller to 

En oplagt måde at friske et rum i dit hjem og på og skabe kontrast og dybde i rummet er ved at finde en pensel frem og male en enkelt væg. Ved at male en væg i et rum får du skabt større dybe i rummet og det kommer til at fremstå større. Besøg med fordel et byggemarked og køb eventuelt farveprøver med hjem så du er sikker på at du får valg den helt rette farve til dit hjem, som du gerne vil se på i mange år endnu. 

Tag på genbrugsjagt

Det behøver ikke at være dyrt at købe nye møbler til dit hjem. I genbrugsbutikker kan du finde mange fine ældre møbler som vil klæde et moderne hjem og skabe kontrast til mere moderne og stilfulde møbler. Med en klat maling kan du opgradere møblerne så de kommer til at ligne noget fra et boligmagasin.

Med disse fem lette tricks kan du nemt og billigt give dit hjem en personlig makeover og fører mere liv ind i din bolig.