Måske er du lige flyttet hjemmefra, flyttet til en ny lejlighed eller overvejer du bare at genindrette din gamle bolig? Så skal du læse med her, hvor du får et par gode råd til, hvordan du gør din lejlighed hyggelig og personlig. 

Grønt skaber liv 

Planter og blomster skaber liv i din bolig. Ikke blot er planterne med til at skabe ren ilt, så pynter de også. Derudover er de grønne farver beroligende at se på. Planterne bidrager derfor med liv og farve til din bolig. Planterne tager sig godt ud, hvis de bliver placeret i stilrene omgivelser. På den måde bidrager de med noget karakter til de neutrale omgivelser. En plante er også en personlig måde at udtrykke sig på, og kan findes i mange forskellige typer, former og farver. Du kan vælge at have planterne hængende fra loftet, stående på gulvet i en krukke eller du kan have dine planter stående i en blomsteropsats. Hvis du vælger en blomsteropsats, har du mulighed for at dekorere dine planter lidt mere. 

Plakater og lækker kunst 

Det er også vigtigt, at du får noget flot på dine vægge i lejligheden. Her kan især plakater eller billeder i forskellige størrelser anbefales. Plakater, billeder eller andet kunst på væggen er med til at skabe en personlig og hyggelig lejlighed, da du dekorerer dine vægge præcis, som du ønsker. For tiden er det særligt populært at lave en plakatvæg, hvor du kan sammensætte mange plakater i forskellige størrelser. 

Kreative nips-ting 

Et sidste råd er at købe nips-ting. De er utrolig vigtige og er med til at fylde rummene i din lejlighed ud. I stuen kan du få et en flot vase, nogle lysestager, et par kunst figurer osv. Der er uendelige mange muligheder! Særligt vindueskarme, reoler og andre små skabe er gode steder til at opbevare diverse nips-ting.