Er din bolig begyndt at mangle liv og spænding i indretningen? Hvis du ikke er tilfreds med indretningen af din bolig, så er det aldrig for sent at ændre på det. Som regel skal du faktisk ikke ændre på særlig meget, førend du har skabt et helt nyt udtryk i hjemmet. I denne guide får du 3 tips og tricks til at give din bolig en make-over, som du frit kan lade dig inspirere af.

Gør brug af alternative møbler

Når du indretter din bolig, så er det en god idé at tænke i alternative og kreative indretningsmuligheder. Har du for eksempel et hjørne i stuen, som trænger til en kærlig hånd, så kan du pifte det op med for eksempel et cafebord, hvor du kan placere blomster eller andre fine pyntegenstande på. Der findes også cafeborde, som du kan benytte udendørs, hvis du ønsker at friske terrassen op. Der er noget helt særligt ved at kunne samles om et hyggeligt bord til et godt måltid med familien – inde såvel som ude.

Vær’ ikke farveforskrækket

Hvis din bolig udelukkende består af møbler i sorte og hvide farver, så kan det hurtigt gå hen og blive kedeligt og trist at se på. I stedet skal du vinde over din frygt for farver. Et godt tip er at få farve ind i hjemmet ved hjælp af pyntegenstande, såsom malerier eller vaser.

Grønne planter og blomster bringer en bid af naturen indenfor

Ønsker du at friske din bolig op, kan du på ingen tid give din bolig nyt liv ved at bringe en bid af naturen indenfor. Placér et par store og små planter rundt omkring i hjemmets kroge. Planter er med til at opretholde et sundt indeklima, sætter prikken over i’et i rummet og skaber en naturlig og afslappende atmosfære.