Der er da ikke noget mere personligt end at designe sin bolig selv. Hvis du har en indre kreativ sjæl, så brug det på din bolig. Det er da fedt at kunne sige til folk, at du har lavet det meste af det selv. Det kan eksempelvis være at sy dine egne puder, gardiner, karklude osv. Det kan også være, at du har en kæreste som har en indre ’handy-man’ gemt inde i sig. Det kan være, at du er heldig med, at han tør at begå sig ud i at lave et træbord til stuen. I har måske flere kreative sider gemt i jer – end i lige går og tror. Alt efter hvilke ønsker I har til stuen, så kan I undersøge brugen af en Søjleboremaskine.

Gå i genbrug

En godt bud på at skabe et kreativt hjem, er at gå i genbrug. Der er en masse spændende og gammeldags modeting. Ting som ingen andre måske kan skaffe igen. Det er derfor ekstra unikt at finde noget i genbrugen. Du kan eventuelt også sy pudebetræk af en gammel dug, eller sy dine egne gardiner af en gammel trøje. Der er rigtig mange muligheder, og du får sikkert mange flere ideer, når du træder ind i en genbrugsbutik.

Alternative løsninger

Det er også en ide at rydde ud i de ting, som du allerede har til at stå i skabene. Selvom du tænker det skal smides ud, så kan det være, at du kan lave noget kreativt med dem. Du kan eventuelt male en kop så den får et nyt look. Du kan også selv give det til genbrugen, så der er andre, der kan få glæde af det. Tænk i hvert fald et øjeblik, inden du overvejer at smide noget ud. Enten kan du selv give det et nyt liv eller så kan andre.