Den moderne mand er ofte kendetegnet ved en mand, der går op i at se præsentabel ud, være praktisk anlagt og have god stil – også i hjemmet. Derfor kan det være et smart træk at give ham ting til boligen i gave. Mange mænd er blevet meget mere bevidste om, hvad de godt kan lide, og hvordan de gerne vil have hjemmet indrettet, hvorimod de fleste mænd før i tiden var ret uinteresseret i boligindretning.

Der er selvfølgelig forskel på, hvad de fleste kvinder pryder hjemmet med og så hvad de fleste mænd pryder hjemmet med. Det gælder om at have en god balance af det feminine og det maskuline, så begge parter er repræsenteret i boligindretningen og føler sig godt tilpas og hjemme.

Tre forskellige kategorier inden for gaver til ham

Med hensyn til ting til hjemmet, så kan gaveidéerne til ham deles ind i tre forskellige kategorier:

  • Pynteting
  • Køkkenudstyr
  • Gadgets og elektronik

Giv ham pynteting til hjemmet i gave

Pynteting er et vidt begreb. Noget af det, som fanger mange mænd og som er moderne, er skilte med et råt udtryk. Det kan være alt fra et Coca-cola skilt til et skilt med vise ord eller sjove citater. Her kunne man måske score lidt ekstra points ved at vælge et skilt, der på en eller anden måde roser mandens indsats i hjemmet, hans personlighed eller en sjov far-joke, som han vil få et smil på læben over, hver gang han ser på skiltet. Plakater kan også fås med fede tryk eller sjove citater, og så er de ikke ret dyre.

Giv køkkenudstyr i gave til manden, der elsker at bruge tid i køkkenet

Hvis din mand er en moderne mand i køkkenet, så er han sikkert også en af dem, der elsker lækkert luksus køkkenudstyr. Det kan være et knivsæt af høj kvalitet, smarte køkkenmaskiner, stegetermometer eller lignende, der gør madlavningen sjovere. Det kan også være, at han gerne vil udforske sine kokkeevner med ting som en Sous Vide, Actifry eller lignende, hvor man laver mad på en helt anden måde.

Det er selvfølgelig også et bud at investere i en god gasgrill. Selvom han måske sjældent laver mad indendørs, så sker der ofte det, at det er manden, der står bag grillen med en øl i hånden, når der grilles på terrassen om sommeren. Her kan man også få forskelligt smart tilbehør til diverse gasgrills, så manden kan udfolde sine evner inden for forskellige spændende typer mad, der er lavet under åben himmel.

Smarte gadgets og elektronik bliver ofte modtaget med glæde

Gadgets og elektronik er også ofte noget, der fanger mændenes interesse. Her gælder det blot om at vælge noget, der interesserer manden. Det kan også være, at han har gået og snakket om den nyeste model af en mobiltelefon eller lignende. Du kan også købe en trådløs højtaler til ham i gave, som han kan have med ud på terrassen om sommeren, når der grilles og hygges med venner og familie. Læs mere om gaver til ham her.