Er det snart sidste skoledag i 9. klasse for dig og dine venner? Da kan det være, at I desperat er på udkig efter et gruppekostume, hvor I alle kan matche. Så er I havnet det rette sted. Her kan I få et par forslag til kostumer, som I kan være fælles om.

Fire Teletubbies

Har I i vennegruppen både en stædig Dipsy, høj Tinky Winky, lille Po og en fjollet Laa-Laa? Da er teletubbies kostumer sandsynligvis lige, hvad I mangler. I kan få vejledning generelt om kostumer på https://kostumeguiden.dk/. Hvis ikke de fire, spøjse figurers personligheder passer jer helt perfekt, skal I selvfølgelig ikke tage det for tungt. I det tilfælde kan I jo bare fordele kostumerne efter yndlingsfarver eller ren tilfældighed. Det er alligevel de færreste, som rent faktisk kan huske de forskellige karakterers karaktertræk. Dagen handler desuden mest af alt om at have det sjovt.

Minions

Hvis jeres antal ikke passer med fire, skal I ej fortvivle. I kan eksempelvis klæde jer ud som de altid underholdende og morsomme minions fra ”Grusomme Mig”. Da er det underordnet, hvor mange jeres vennegruppe består af, da minions er uendelige i antal. Det er et fremragende kostume, hvis I ikke går alt for meget op i at se fantastiske ud på dagen. Det kan I gøre på dimissionsdagen.

Bananer i Pyjamas

Er det kun dig og din bedste ven eller veninde, der har aftalt at have sammenhængende kostumer på til sidste dag, er Bananer i Pyjamas en sikker vej at gå. De kostumer vil også sikre jer, at alle kan kende jer i mængden. Selvom et kæmpe bananhoved måske ikke er, hvad I har allermest lyst til at rende rundt med hele dagen, skal I ikke afvise kostumet med det samme. Man vil nemlig sagtens kunne genkende både B1 og B2 uden hoveder på i de ikoniske pyjamasser.