De fleste mennesker elsker at sidde på deres terrasse. Lange aftener med lidt dejligt at drikke, en frisk morgen med den varme kaffe, eller en solrig stund med hovedet i en god bog. Mulighederne på en terrasse er næsten uendelige – men hov, alt dette er jo kun en god oplevelse, så længe vejret er godt, og temperaturen er landet et sted i omegnen af de 20 grader.

Du kender det danske klima godt nok til at vide, at det kun er ganske få måneder om året, hvor temperaturen rent faktisk når de 20 grader. Resten af året vil det være for køligt til at sidde stille udenfor og nyde vejret, og de fleste terrasser er derfor næsten ubrugelige størstedelen af årets måneder.

Med terrasseglas fra Lumon kan du dog hurtigt ændre på dette. Terrasseglas er en afskærmning af din terrasse, der holder vinden og været ude, når efteråret melder sig, og som holder temperaturen oppe, når sneen daler udenfor.

Fleksible løsninger der passer til alle terrasser

En glasinddækning til din terrasse behøver ikke at komme i nogen forudbestemt form eller størrelse, men kan specialdesignes til at passe ind på lige præcis din terrasse. Derved får du en unik løsning, som ikke virker hverken for stor eller for lille til din terrasse.

Terrasseglas fra Lumon er en stilfuld løsning, som udover de praktiske anvendelsesmuligheder også bringer stil og elegance til din terrasse. Designet er nemlig let, elegant og yderst diskret, og det vil derfor pryde din terrasse fremfor at virke klodset og upassende.

En løsning med terrasseglas giver dig desuden ikke nogen statisk kasse, der ikke kan åbnes og derved afskærer dig fra hurtig og nem adgang til din have. Lumins glasinddækning kommer nemlig med vægge af rammeløst foldeglas, der gør det nemt for dig at skubbe det hele til side, når du vil lukke sommeren ind.