Har du en ejendom i Østjylland, fx nær Beder, Højbjerg eller Malling, der har et udendørs rekreativt areal, skal du have nogen til at passe det. Imidlertid er det ikke svært at finde firmaer, der tilbyder en bred vifte af ydelser inden for haveservice. Dette uanset om vi taler om de helt lavpraktiske ting, fx plæneklipning samt bortskaffelse af haveaffald, eller mere komplekse opgaver, fx hegnopsætning.

Brug for hjælp til anlægsopgaver i Beder?

Vil du gøre bedre brug af dit udendørs areal, end du gør nu, bør du tage fat i en anlægsgartner, som selvsagt kan hjælpe dig med alt inden for anlægsopgaver. Faktisk er et af de bedste råd til at foretage anlægsopgaver, at du tidligt i dit projekt inddrager nogen, som ved, hvordan dine ønsker til det nye anlæg – visuelle som funktionelle – bliver ført ud i livet. Et eksempel fx kunne være en ny belægning.

Lad professionelle lægge din nye havesti

Ønsker du en flot havesti, kunne et godt råd lyde, at du hører en anlægsgartner ad om, hvilke sten giver mening for dig at vælge, og hvilken fremgangsmåde du skal følge, for at sten hverken synker eller sidder for løst i fugesandet. Har du budgettet til helt at betale dig fra at lægge sten selv, vil det nok være at foretrække. Hvorfor ikke lade nogen med erfaring stå for at lægge en fin havesti af sten?

Vil du fælde arealets træer? Kontakt en anlægsgartner

Hvis du drømmer om at gøre dit rekreative område mere legevenligt, kan det måske være aktuelt at få gamle træer fældet. Især hvis træerne allerede er på vej ud af denne verden, giver det mening at få dem fældet, så der bliver bedre plads til boldspil. Kontakt en anlægsgartner vedr. træfældning.

Ønsker du at få det meste ud af dine grønne arealer? Få hjælp til dine anlægsopgaver.