De fleste mænd er generelt sværere at købe gaver til end kvinder. Ingen ved hvorfor, men deres ønskesedler er enten altid meget korte, indeholder præcis det samme som året forinden eller er helt tomme. Har du en mand, som godt kan lide at være i gang og bruge hænderne, er værktøj altid et godt bud. Føler du dog, at du efterhånden har været alle værktøjsgrene igennem, kan det være du skal overraske ham med en multicutter.

God til at save, slibe og så meget andet

En multicutter er en maskine, der består af et hus, hvorpå man kan montere forskellige klinger, og du derved har en håndholdt sav. Du kan bruge en multicutter til mange forskellige opgaver, grundet fleksibiliteten i at skifte klinge. Du får her en forholdsvis lille og let sav, som derfor gør sig allerbedst egnet til mindre projekter i hjemmet. En multicutter er især god til træarbejde, og kan bruges på paneler, dørkarme og hvad fantasien ellers sætter grænser for. Udover at kunne skære, kan du også bruge den som slibeværktøj. Den er altså meget multifunktionel!

Fås både med og uden ledning

En multicutter fås i mange forskellige størrelser og modeller, så inden du køber den endelige variant, bør du diskret finde ud af, hvilke behov din mand ville have, med et sådant værktøj. En model at vælge, er en multicutter med ledning. Fordelen ved denne model er naturligvis, at den aldrig løber tør for strøm, men ulempen er så samtidig, at du er meget låst og begrænset af, hvor der er en stikkontakt. Alternativt kan du vælge en akku multicutter, som er en multicutter, der er batteridrevet. Akku betyder, at batteriet er genopladeligt. Fordelen ved denne er, at du ikke er begrænset af en stikkontakt, hvor ulempen er, at batteriet bliver fladt, og der derfor er en genopladningstid.