Det er på mange måder rigtig dejligt at have en terrasse i sin have. Det er der, du kan sætte dig hen, når du trænger til en pause fra dit havearbejde. Det er der, du kan samle din familie til en grillaften. Og det er der, du kan nyde din morgenmad på en dejlig sommermorgen. Det er ikke svært at lave sin egen terrasse, så det er bare med at komme i gang.

Udvælg det perfekte sted i din have

Hvis du skal have mest mulig brug ud af din terrasse, skal du også overveje nøje, hvor den skal ligge placeret. Det er f.eks. træls med en terrasse, hvor det altid blæser eller hvor solen sjældent skinner. Derfor skal du finde det sted i din have, hvor der ofte er sol og hvor der er nogenlunde vindstille.

Byg din terrasse af nogle gode materialer

Dernæst skal du finde ud af, hvordan din terrasse skal se ud. Hvad skal den laves af? Hvor stor skal den være? Hvilken form skal den være? Skal det være en stor terrasse til hele din familie eller en mindre terrasse, hvor der bare er plads til et lille cafésæt?

Når du skal vælge materialer til din terrasse, kan du f.eks. vælge at lave den af træ, fliser eller belægningssten. Belægningssten kan du finde hos easy-stone.

Indret din terrasse og gør den hyggelig

Når din terrasse står færdig og klar, er der bare tilbage at indrette den og gøre den helt til din egen. Du kan f.eks. gå på jagt efter nogle fine havemøbler, som du kan bruge en masse tid i til sommer. Desuden kan du pynte op med nogle flotte krukker med dine favoritblomster i. Til sidst kan du finde nogle lanterner eller olielamper, der kan give et hyggeligt lys om aftenen.