Hækken er en af de vigtigste planter på din grund, når det kommer til præsentation. Især hvis den vender ud mod fortovet. Der er intet, der emmer mere stil end en veltrimmet hæk foran huset. Og så er det tilmed også godt for din hæk at blive trimmet en til to gange om året. Det er derfor en god ide at have det rette værktøj til at trimme hækken, fordi det gør processen nemmere og hurtigere. Der findes mange forskellige hækkeklippere, men hvis du vil have værdi for pengene, er en Makita hækkeklipper et godt valg.

Japansk design

Makita værktøj er japansk, hvilket er en god fortaler. Japansk teknologi er verdensførende på mange fronter, og det kommer til udtryk i alle teknologisk aspekter, som her i hækkeklipperen. Makita er kendt for deres produkters brugervenlighed og funktionalitet, ligesom præcisionen også er helt i top. Mærket er også skelsættende på grund af deres produkters gode kvalitet, der sælges til en lav pris i forhold til andre mærker. Er du derfor på udkig efter et godt stykke værktøj, er Makita et sikkert valg.

Batteridrevet

En af de helt centrale aspekter ved Makita hækkeklippere er, at de er battridrevne. Det gør, at de er nemmere at håndtere end elektriske hækkeklippere, der bruger ledning, fordi du slipper for også at skulle holde øje med, at du ikke klipper ledningen over, mens du klipper hæk, men de er også mindre støjende end benzindrevne hækkeklippere, samtidig med at de heller ikke oser. Det gør også hækkeklipningen mere bekvem, for du slipper for både at genere dig selv og dine naboer med støj og os. Og så er det mere klimavenligt med et genopladeligt batteri frem for en benzintank. Det er dog smart at have et ekstra opladet batteri klar, når du klipper hæk, så du har mulighed for at skifte det ud, hvis hækkeklipperen løber tør undervejs.

Fås til flere formål

Ikke alle hække er ens, så en type hækkeklipper passer ikke nødvendigvis til alle typer hække. Har du for eksempel en stor hæk, kan du have brug for en hækkeklipper med et længere sværd, så den kan tage et større areal af gangen, og er din hæk høj, er det ofte smart at have en lettere model, så det ikke bliver hårdt at skulle holde den oppe over hovedet i lang tid. Desuden er der også grænser for, hvor store grene en hækkeklipper kan klippe over, så det kan være smart at have en grensaks med, når du klipper din hæk. Er du i tvivl om, hvor stor en gren hækkeklipperen kan klippe over, kan du se det på dens snitstyrke. Og så er du ellers klar til at klippe hæk.