Coronaprojekter du kan kaste dig ud i

Vi er mange, der pludselig er blevet givet mere tid mellem hænderne. Det er forskelligt, hvordan vi reagerer, når sådan noget sker. Nogle finder deres kreative sider frem, andre kører TV-maratoner, og nogle er ganske upåvirkede af situationen.

Hvis du er en af dem, der mangler et godt coronaprojekt at kaste dig ud i, så læs med her og find inspiration!

Strik og hækl

Den traditionelle husmor er virkelig kommet på mode igen her midt i coronakrisen. Flere og flere deler på sociale medier, hvordan de har genoptaget eller lært strikning og hækling – den ene klud og sweater produceres efter den anden. Måske det er en hobby, du også har lyst til at tage op?

Mal, byg, renover

Hvis du er husejer, så har du garanteret konstant en række opgaver, der står i kø for at blive krydset af. Det er nu, du virkelig kan få sat gang i tingene! Der er garanteret en væg, du har skullet male i lang tid. En hylde eller et billede, der skal hænges op. Det kan også være, at I ikke har nogle specifikke opgave liggende, men altid har drømt om at renovere. Det er tiden til det nu!

Hovedrengøring og sortering

Det er måske ikke den overskrift, der giver den største genklang af underholdning, men det er stadig opgaver, som det er umådelig rart at få overstået. Måske du også er en af dem, der har et helt pulterkammer fyldt op med ting, du mangler at få sorteret. Hvis du alligevel mangler noget at give dig til, hvorfor så ikke få huset til at skinne?

Giv haven en omgang

Vi ved endnu ikke, hvordan vores sommer kommer til at se ud i år. Det er ikke sikkert, at nogle af os får lov til at rejse ud af landet. Du havde måske sommerferieplaner, coronakrisen har ødelagt? Hvis det er tilfældet, så kommer du nok til at tilbringe meget tid i din have i sommeren 2020. Du kan derfor med fordel få klaret de haveopgaver, du tidligere har udskudt; Få fjernet ukrudtet mellem fliserne, slå græsplænen, bestil topkapning af træer, læg fliser til en terrasse – eller hvad end du nu har udskudt af opgaver!