Container udlejning er en opbevaringsform der er kommet mere fokus på. Det er en opbevaringsform der skaber større fleksibilitet i din hverdag, til fornuftige priser. Du kan få skræddersyet løsninger, der passer til dig og dine behov, om du er privat eller erhverv.

Container udlejning med mulighed for opstilling

Med container udlejning er det muligt, at få opstillet containeren på din adresse. Det vil sige at containeren er indenfor din rækkevidde, når du har brug for det.

Udlejningsvirksomheden levere containeren på den aftalte dato og henter igen efter aftale. Skulle der ske ændringer undervejs er det altid muligt at kontakte udlejningsvirksomheden for enten, at forlænge eller afkorte aftalen.

Er der specielle ønsker til containeren, kan udlejningsvirksomheden være behjælpelige her. det kan være opstilling af reoler eller hylder.

Container udlejning for private

Det er muligt at benytte sig af container udlejning via en af de opbevaringspladser der findes rundt om i landet. Her kan man leje et depotrum, men kan tilse når det passer en. Det er dog også muligt med en opstillet container hjemme hos dig.

Står du overfor en flytning eller en større renovering, kan det betale sig at have en container i tankerne. Det er en billig og nem løsning, hvor der ikke er nogen ekstra omkostninger til flyttemænd eller andet. Her kan du klare flytteprocessen i dit tempo, så du kan pakke ned og ud uden at stresse. Du laver blot en aftale med udlejningsvirksomheden om, hvornår de skal levere containeren, bringe den til din nye bolig og hente den igen.

Container udlejning for erhverv

Der kan laves skræddersyet løsninger der tilgodeser Jeres ønsker og behov, dette gælder også for private.

Flere erhvervskunder benyttet container udlejning, som et ekstra lagerplads eller som fjernlager. Det kan være til opmagasinering af maskiner, færdigproduceret produkter eller andet.

Det er også muligt at få opstillet en container på virksomhedens matrikel, hvis der er mangel på lagerplads. Hermed har de varene ved hånden når de har brug for det. Det skal være fleksibelt og nemt for erhvervskunder, at tilse deres produkter.