En udendørs sauna i haven kan få dig gennem de kolde vintermåneder

Hvis du synes, at de danske vintre kan være både kolde, lange og grå, kan det være, at du skal investere i en udendørs sauna eventuelt kombineret med et vildmarksbad. I din helt egen udendørssauna kan du slappe af i fred og ro og blive varmet godt igennem.

Mange muligheder for udendørs sauna både med og uden brændeovn

Udendørssaunaer fås i mange forskellige modeller og størrelser og med og uden panoramavindue. Vælger du panoramavindue kan du sidde indenfor i varmen og nyde udsigten over din have.

Synes du, at det kunne være hyggeligt med en lille terrasse, hvor du kan sidde og køle lidt ned, findes der også modeller, der har det.

Fra udendørs sauna til gæstehus på fem minutter

Har du indimellem behov for plads til overnattende gæster? Nogle udendørssaunaer kan nemt laves om til et lille gæstehus. Det er smart, hvis du ikke har et decideret gæsteværelse og får besøg af familie eller venner fra den anden ende af landet. Så slipper du for at rydde op på hjemmekontoret eller at rykke børnene ud af deres værelser, og dine gæster får deres helt eget sted at sove.

Udendørssaunaer af finsk Thermowoodtræ

Hos virksomheden Spa og Sauna i Holstebro kan du få udendørs saunaer bygget af finsk Thermowood-træ, der er fyrretræ fra de finske skove, som har fået en særlig behandling med ild og vand. Spa og Sauna har forskellige modeller af udendørssaunaer med enten gasovn, elvarme eller brændeovn. Alle saunaerne bliver leveret samlet.

Hvis du ønsker at skabe et helt miljø med både udendørs sauna og vildmarksbad, kan du også finde vildmarksbade hos Spa og Sauna. Shelters, annekser/gæstehuse og udendørs toiletter er også en del af virksomhedens sortiment.