Live kan være rodet, og det kan dine skabe også. Kender du den følelse lige efter du har ryddet op? Denne dejlige følelse kender vi nok alle. Vi kan som mennesker godt lide at organisere ting, det er bare ikke altid vi er særligt gode til at komme igang. Ikke desto mindre får du her nogle tips til at selv organisere dine skabe, forhåbentligt kan du stå tilbage med en tilfredsstillende fornemmelse.

Praktiske råd til at hjælpe organiseringen

  • Det første råd består i at vælge de rigtige skabe. Ja, hvis du ikke har skabe, kan det være svært at organisere dem. Men nu når du skal i gang alligevel, skal du måske have fingrene i nogle nye. Se bl.a. udvalget på https://www.skabsdesign.dk/.

  • Start fra bunden. De vigtigste du kan gøre når du skal organisere noget – uanset om det er skabe eller ej – er at tømme det helt og starte forfra. På denne måde kan du danne dig et overblik over den plads du egentligt har til rådighed.

  • Vælg dit rode-sted. Dette kan lyde bagvendt, men ideen er god nok. Vi har alle en stol hvorpå vi smider det tøj, som vi ikke lige ved hvor skal hen. I stedet for at bruge din kontorstol, så sæt enten en stol eller kommode, som kun er til dette formål – på den måde føler du ikke du roder når har behøv for at placere dit tøj midlertidigt.

  • Brug hjørnerne på værelset. Hvis du ikke har plads til alle dine genstande i skabet, kan du med fordel installere hyldereoler i hjørnerne. Dette er en god måde at benytte plads, uden at føle at værelset bliver mindre.

  • Brug skuffedelere. Køb mindre kasse, som fungerer som små vægge i dine skuffer. Dette vil hjælpe dig med at en gang for alle få styr på alle dine små genstande, som f.eks. smykker.