Med den bedste musefælde ved hånden, er du sikker på succesfuld indfangning af ubudne gæster. Den bedste musefælde sikre at du får effektiv resultat med det samme, så du ikke skal bekymre dig mere.

Den bedste musefælde – kommer i flere udformninger

Heldigvis findes der mere end blot en resultatgivende musefælde på markedet, hvilket kun letter dit indfangning arbejde. Der er lavet forskellige indfangning produkter og lokkemidler, som gør processen nemmere.

De humane musefælder er foderstationer, som indfanger musen via lokkemiddel. De er gennemsigtige, så du kan se musen når den er gået i fælden. Husk at når du benytter disse type fælder, at du tjekker fælden med jævne mellemrum, for ikke at stresse musen. Når du har indfanget musen, anbefales det at du sætter den ud mindst 2 kilometer fra indfangnings stedet. Dette sikre at du ikke står med den ubudne gæst igen, inden for kort tid.

Der findes også de klassiske klapfælder. Dog er det med de nye på markedet, at du ikke skal i berøring med musen ved bortskaffelse. Dette mindsker smitterisikoen, at du ikke skal i berøring med musen. I tilfælde af det er en ældre musefælde model du har, skal du bære handsker ved bortskaffelse af musen.

Så er der musefælder eller foderstationer der enten afgiver et skud eller et stød, når musen stikker hovedet ind. Dette afliver musen på stedet. Der er kan også ilægges musegift, som også er yderst effektivt. Det er miljørigtige produkter der er benyttet i giften, så når musen indtager det aktive stof falder den i en dyb søvn, og sover efterfølgende stille ind.

 

Vigtig information inden igangsættelse

Det er altid vigtigt at læse indlægning seddel der følger med dit produkt. Dette er både for at sikre den rette håndtering af produktet, men også anvendelsen heraf. Endvidere er der nogle af produkterne der skal opbevares utilgængeligt for børn og husdyr. Det drejer sig specielt musegift produkterne.

Ved indkøb af produkterne skal du være opmærksom på, hvad der følger med den valgte varer. Nogle kræver indkøb af nøgle, lokkemiddel, musegift eller ekstra fælder.