Har du også et hjem, der nemt kommer til at flyde over med diverse genstande, tøj på gulvet, puder overalt i sofaen og finurlige dingenoter og himstregimser, der optager al pladsen på enhver overflade? Det er svært både at være vild med at købe ting og samtidig have plads til det hele. Som maximalist er der ikke noget, der kan blive for stort, for sjovt eller for meget, men det kan gøre det svært at holde systemer.

Leder du efter sjove løsninger til opbevaring, som måske ikke er helt efter bogen, så læs med her for sjove og nytænkende idéer til den fede opbevaring.

Opbevaring som et indretningsstykke

Du har sikkert stået og beundret et flot træmøbel, et lækkert skuffedarium og et smukt glasskab, men opbevaring kan komme i mange forskellige afskygninger. Du behøver ikke at være jurist for at køb arkivskabe! Brug dem i stedet som klædeskab og få et fedt møbel i dit soveværelse, der ikke vil ligne alle andres!

Har du et værelse med loft til kip, vil du kunne udnytte de mange meters luft ved at hænge en opslået paraply op med stokken fæstnet til loftet. Så kan paraplyen fungere til opbevaring. Du kan også have planter til at gro ud over paraplyen, såfremt du kan nå op og vande dem i ny og næ.

Et hemmeligt rum

Elsker du at gemme ting væk lige for næsen af folk, så er hemmelige rum og skuffer lige dig. Hæng et billede op med hængsler på, som skjuler nøglen til postkassen, og udhul en bog og læg en dyr rom deri. Ikke nok med, at du selv vil elske alle dine hemmeligheder, så vil dine gæster også være ellevilde med ganske tilfældigt at opdage nogle af de skjulte ting, når de kommer på besøg!