Er du lige flyttet i en ny bolig? Og er du ved at være færdig med at indrette det? Der mangler kun lige de sidste detaljer? Og dem vil du gerne være færdige med? Fordi du snart skal holde en fest? Det er der ikke noget at sige til – og bare rolig, det kan du hurtigt blive.

Læs med herunder, og find 10 ting, der både kan pynte til hverdag og til fest. Ellers kan du læse mere her: https://ting-til-hjemmet.dk.

9 ting der pynter i hjemmet

  • Små lamper. Masser af små lamper i forskellige former og farver vil altid være en succes til en fest, især en sommerfest, og det vil samtidig være ufatteligt hyggeligt at have hængende til hverdag også.
  • Ligesom lamper er guirlander en fantastisk ting at anskaffe sig, hvis man skal holde en fest, da det giver din bolig et ekstra festligt look – og hvis du er ked af at tage dem ned, skal du endelig bare lade dem sidde, så du har noget pænt at kigge på i hverdagen.
  • Stearinlys. Et hav af stearinlys giver en helt speciel stemning til din fest og i hverdagen – og hvis du ikke er vild med al soden, findes der i dag en masse elektriske af slagsen.
  • Balloner er et must at købe til din fest, og hvis du eventuelt holder en sjov og skør temafest, kan du købe nogle, der passer til – og så kan du vente lidt med at tage dem ned, da de helt sikkert giver lidt ekstra sjov til din bolig.
  • Blomster giver lige dét ekstra til dit hjem, og hvis du skal holde en fest, er der bestemt intet galt i at købe et par ekstra og stille rundt omkring – det vil kun gøre dit hjem og feststemningen ekstra fantastisk.
  • Plakater. Plakater i alle mulige, personlige versioner kan virkelig være med til at give din lejlighed personlighed, og det vil gøre din fest lidt hyggeligere – en fest i et hjem uden personlighed vil slet ikke blive lige så dejlig.
  • På samme måde som plakater kan billeder også være med til at give dit hjem personlighed og ekstra liv – det kan være billeder, du har købt, men det kan også være billeder, du selv har taget, enten billeder af landskaber eller lignende, eller billeder af dig selv og venner og familiemedlemmer.
  • Bordskånere. Bordskånere kan virke banale, men det er de faktisk slet ikke, og især ikke til en fest, hvor du skal servere mad – du kan enten købe nogle flotte af slagsen, men du kan også vælge at lave dem selv eller få dine børn til det, eventuelt ud af perler, og så vil de blive unikke og give din bolig et ekstra pust af liv og personlighed.
  • Stereoanlæg. Et stereoanlæg er et must at have både i hverdagen, men især også når du skal holde en fest, og derfor kan det godt betale sig at købe en stort og flot et af slagsen, som dine gæster kan beundre og skrue op for til din fest, og som du kan nyde i hverdagen.