fokuser på at lagt en ordentlig plan

Som et par, der skal bygge en ny bolig sammen, er der mange udfordringer, som kan håndteres ved at lave et budget, der passer til begge parters økonomi, og en plan, der kan ændres undervejs. Dette vil gøre udfordringerne mindre og muligvis reducere skænderier mellem parret.

Kvalitet kommer altid over kvantitet 

Sørg for at vælge kvalitetsmaterialer og ordentligt udstyr. Dette er en vigtig del af processen for par, da I kan have forskellige meninger om, hvilket træ der skal bruges på gulvet eller hvilke farver væggene skal være. Derudover er det godt at vælge kvalitetsprodukter og godt udstyr, så jeres bolig kan holde i lang tid.

gode råd er dyre, så sørg for at få hjælp

Vær åben overfor at bruge hjælp fra fagfolk. Det kan spare en masse hovedpine og mange penge, især når man står med ting, man selv ikke har styr på. At have nogen, man kan tale med om, hvordan processen ved at bygge bolig kan være en stor hjælp. Fagfolkene kan normalt findes i butikker, der sælger materialer eller udstyr til byggeri. I kan også betale for hjælpen, som ofte er den nemmeste, men også ofte den dyreste løsning.

kommunikation er nøglen til et godt forhold

Udover at have god kommunikation mellem jer og jeres bygningsherrer. Er det også meget vigtigt at fokusere, på at sørg for god kommunikation mellem jer som partnere, da man ofte kan blive frustreret og tvivlsom under byggeriet. Det kan være en stor byrde på forholdet, men hvis man kommer igennem det sammen, kan det skabe et stærkere forhold, fordi man har gennemgået noget hårdt og utaknemligt sammen. Derfor er det vigtigt at bruge tid sammen som par (boyfriend/girlfriend) både under og efter byggeriet, da det kan have skabt revner i jeres forhold.