Det behøver hverken at være dyrt eller tidskrævende at pifte din bolig en smule på. Der er nemlig et væld af små ting, der kan gøre en verdens til forskel. Læs med videre her og find inspiration til, hvordan du enkelt og ligetil kan opgraderet ethvert rum i dit hjem.

Køb et spejl

I de fleste boliger findes der et eller flere spejle. Der er flere gode grunde til at have spejle i dit hjem. Ikke nok med at de er praktiske og rare at have, så er de også med til at få et rum til at syne større. Derfor kan du med fordel købe spejle til et eller flere rum i din bolig, hvis du ønsker, at der skal ske noget nyt. Du kan blandt andet tage et kig på et spejl med lys.

Mal væggene i en anden farve

At male væggene i en anden farve er en af de ting, der kan gøre en rigtig stor forskel. Farven på væggene er med til at sætte den overordnede stemning i rummet. Så hvis du gerne vil pifte et rum op, er dette bestemt noget, du kan overveje at gå i gang med.

Skift belysningen ud

Belysningen er bare vigtig i alle rum i hjemmet. Der er brug for lys i alt lige fra dit soveværelse til dit badeværelse, køkkenet, stuen og så videre. Ønsker du en forandring i et eller flere rum, så kan du vælge at skifte dine nuværende lamper ud med nye lamper.