Dette indhold er sponsoreret

Har du lige købt ny bolig, eller ønsker du blot at opgradere dit nuværende fyr, så er naturgasfyret måske den helt rette løsning til dig og din bolig. Et naturgasfyr har flere fordele end man lige skulle tro, så spar både på din varmeregning og varm dit hjem med god samvittighed. Læs med her og find ud af, hvorfor netop naturgasfyret skal være din nye varmeløsning.

Spar på varmeregningen 

En af de mange fordele ved naturgasfyr er, at du kan slippe afsted med kun at betale halvdelen af, hvad du gør nu. Hvis du skifter til et naturgasfyr fra elvarme sparer du ca. 50% af din varmeregning, og hvis du skifter fra et gammelt oliefyr, så kan du spare helt op til 40% af din varmeregning. Naturgasfyret er altså en investering, som virkelig betaler sig i den lange ende – og endda hurtigt betaler sig selv. Med overskud i økonomien kan du endelig få nok luft i økonomien til at få opgraderet andre ting i din bolig, eller lige det ekstra til din drømme renovation. Om end det er ny maling, nyt badeværelse eller blot flere penge på kontoen, så betaler det sig at anskaffe sig et naturgasfyr, og foruden de økonomiske fordele, så er en masse andre fordele ved naturgasfyr

Miljøvenligt alternativ 

Udover den lave varmeregning, så er en af de bedste fordele ved naturgasfyret, at det er miljøvenligt. Fyret benytter gas, hvilket er den af de fossile brændsler, som udskiller mindst CO2, og er derved mere miljøvenlig end et klassisk oliefyr og end elvarme. Ved køb af et naturgasfyr kan du altså reducere dit CO2-udslip og på denne måde det aftryk du sætter på kloden. Miljøet er ikke længere et emne som går af mode og kommer på mode igen, det er et emne, nu en problemstilling, som vi, især i Danmark, tager højde for i vores dagligdag. Vi køber økologisk, vi er bevidste om vores overforbrug og vi skærer ned på miljøbelastende aktiviteter. Denne adfærd burde også afspejle sig i vores hjem. naturgasfyret er et miljøvenlig alternativt til andre varmeløsninger, hvilket gør det til en varmeløsning du, med god samvittighed, kan anvende i din bolig. 

 

Et alsidig fyr

Endnu en af de mange fordele ved naturgasfyr, er måderne det kan anvendes på. Et naturgasfyr fungerer ved, at der brændes naturgas af, når gassen antændes generer det varme, hvilket varmer fyrets vandbeholder op. Vandet transporteres dernæst ud til radiatorerne i din bolig, samt vandet i dit brusehoved, dine vandhaner og eventuel gulvvarme. Naturgasfyret varmer altså ikke kun vandet i dine radiatorer, men derimod al vandet i din bolig. Gassen kommer fra Nordsøen og bliver transporteret til din bolig gennem rør fra gasanlæg i hele Danmark. Hele gastransporteringsprocessen tager flere dage. 

 

Alt i alt er naturgasfyret en varmeløsning, som rummer mange fordele. Med et naturgasfyr sparer du på din varmeregning, du får varmet vandet i dine radiatorer, din gulvvarme, dine vandhaner, samt brusehoveder. Fyret er meget bedre for miljøet, end en masse andre varmeløsninger, og er på denne måde en varmeløsning, som tilbyder mere end blot varme til din bolig.